Stretchtent huren en stretchtent verhuur

Een stretchtent is een functionele eyecatcher op ieder feest!

Een stretchtent, heeft vele toepassingen vanwege de flexibele inzetbaarheid. Organiseer met gemak een geweldig feest in de buitenlucht, met de stretchtent als functionele sfeervolle blikvanger.

Wij bieden u een stijlvolle waterdichte stretch tent tegen zeer betaalbare prijzen. De stretch tent is bijna eindeloos te varieren in afmeting en samenstelling. Met ons uitgebreide aanbod kunt u bij ons een stretchtent huren voor elke gelegengeid. Als specialist voor stretchtent verhuur staan wij klaar voor uw feest in de tuin, of dit nu een verjaardag is, of een bruiloft, concert, of personeelsfeest, wij hebben de passende stretchtent oplossing. We verhuren onze sretchtenten op vrijwel elke locatie in heel Nederland.  Door meerdere stretchtenten te verbinden kunnen er zeer grote ruimtes worden bedekt. Bedrijven en particulieren maken al jaren succesvol gebruik van onze stretch tent verhuur. 

De stretchtent is in Europa ongekend populair voor evenementen en feesten, maar kent zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Door de flexibele en veelzijdige constructie kan de tent op bijna elke ondergrond worden opgebouwd en is deze onverwoestbaar. Vanwege de hoge kwaliteit en expertise van het land laten wij onze tenten in Zuid-Afrika produceren. Onze leverancier is één van de topproducenten van flextenten met jarenlange ervaring in de productie en verkoop van stretchtenten wereldwijd.

Niet gecoat doek
Tentdoek uit Zuid-Afrika is het meest kwalitatieve doek dat verkrijgbaar is. Het originele stretchdoek waarmee het allemaal begon. Dit tentdoek wordt speciaal voor ons geproduceerd in Zuid-Afrika. Doordat het stretchdoek geen coating heeft, behoudt het zijn natuurlijke, organische uitstraling. Ook heeft het betere elastische eigenschappen en behoud het zijn vorm beter na gebruik op drukpunten. Het hoogwaardige doek is oersterk en ontwikkeld voor intensief gebruik.

Veilige strechtenten met certifisering

Wij leveren stretchtenten die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en internationale veiligheidsvoorschriften. Al onze stretchtenten zijn voorzien van een Nederlands Tentboek conform NEN-EN 13782:2015 norm en voldoen daarmee aan de strengste veiligheidsgraad die gemeenten en evenementenorganisaties stellen voor evenementen.

Een waanzinnige eyecatcher en nog functioneel ook!

 • zandkleur
 • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
 • FR Premium 3ply doek 720 gr/m2,
 • Brandveiligheidscertificaat DIN4102,
 • Hoge UV index: 8
 • zonder PVC coating,
 • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
 • windbelasting strechdoek 9 Bft.,
 • Snel op te zetten,
 • Koppelbaar waardoor er ook grotere afmetingen mogelijk zijn.

Kosten

De prijs voor deze schitterende tent is exclusief (21%) B.T.W.

maar inclusief:

 • op- en afbouw  (onder normale omstandigheden)
 • voor maximaal 3 aaneengesloten dagen.

Wanneer u langer van de flextent gebruik wilt maken is de prijs op aanvraag.

Meer informatie over prijzen ►

transportkosten stretchtent​

Voor transportkosten rekenen wij € 0,30 per gereden kilometer. 

Meer informatie over transportkosten ►

 

op- en afbouwkosten stretchtent

De op- en afbouw is in open veld, gratis. Met open veld bedoelen wij een ruimte zonder belemmering van bomen, obstakels en een vrije ruimte om de tent van minimaal 2 meter.

Meer informatie over op- en afbouwkosten ►

 

Leveringsgebied stretchtent​ 

Wij leveren en bouwen onze tenten op in heel Nederland. 

Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Groningen, Friesland (Fryslân) en Gelderland. Maar met uitzondering van de Waddeneilanden.

Meer informatie over het leveringsgebied ►

 

Catering voor de stretchtent​

Voor alle mogelijke aanvullingen en toebehoren voor de stretchtent kunnen wij u helpen, zoals: kledingrekken, brandblusser, geluidsapparatuur, decoratie, statafels, verlichting, verwarming, verlengsnoeren e.d. Ook werken wij nou samen met een zeer gerenomeerde cateraar voor een alles-in-één oplossing.

One stop shopping!

Meer informatie over catering ►

Vragen over de stretchtent huren? Op zoek naar andere informatie over stretchtent verhuur? Neem gerust contact op via info@flextent-huren.nl of bel ons op 085-0420017.

© 2015 - 2024 Flextent huren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel