Op- en afbouw

 

Kosten

De kosten voor op- en afbouw is bij de prijs inbegrepen.

De voorwaarden hiervoor is echter dat wij met onze bus tot maximaal 50 meter van de op te bouwen locatie kunnen komen en er geen obstakels zoals trappen, drempels e.d. aanwezig zijn. Ook dient het terrein dan minimaal 2 meter breeder en 2 meter langer te zijn dan de tent welke u besteld heeft en er ook geen niveauverhogingen, bomen, struiken e.d. binnen de afmetingen van de tent te bevinden.

voorbeeld 

op- en afbouw stretchtentop- en afbouw flextentop- en afbouw nomadententop- en afbouw bedoeïenentent

Ondergrond

Voor gratis opbouw dienen wij ankers in de grond te kunnen slaan om de tent met scheerlijnen te zekeren. De ondergrond kan gras, grind, straatklinkers of tegels met voeg waar wij ankers tussen kunnen slaan. Op een houten vlonder is het in de meeste gevallen mogelijk om een bevestigingsoog te monteren waardoor wij de scheerlijnen kunnen aanspannen. Indien wij geen ankers kunnen slaan in de ondergrond, zullen we dit kunnen oplossen met betonblokken. Dit valt dan onder een maatwerkoplossing, de prijs hiervoor is op basis van calculatie.

Obstakels

Obstakels gaan wij zeker niet uit de weg. Integendeel!

Wij vinden het altijd juist een uitdaging om te laten zien dat onze tent zijn naam eer aan doet, en op nagenoeg iedere locatie op te zetten is. Aanpassingen aan de omgevingsruimte zullen we dan, uiteraard met toestemming, dan ook niet schuwen. Over bomen, tuinhuisjes, hagen, schuttingen... en wij bevestigen de tent zelfs in de sloot als het moet. Dit is echter kompleet maatwerk, wij rekenen hier een vast bedrag van € 250,- voor.

voorbeeld

stretchtent obstakelsflextent obstakelsobstakels nomadententobstakels bedoeïenentent

 

Muurbevestiging

Bevestiging aan de gevel is ook een mogelijkheid. Wij kunnen dit voor u verzorgen, echter is ook dit een maatwerkoplossing waar wij € 250,- voor in rekening brengen. U kunt dit ook zelf verzorgen. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen, zoals RVS karabijnhaken, harpsluitingen en bevestigingsogen.

De plaats van bevestiging aan het tentdoek is variabel, er kan dus op ieder gewenste plek een klem aan het doek bevestigd worden.

voorbeeld

muurbevestiging stretchtentmuurbevestiging flextentmuurbevestiging nomadententmuurbevestiging bedoeïenentent

Op- en afbouwtijd

De opbouwtijd onder normale omstandigheden is ongeveer 1,5 uur en het afbreken gaat in 3 kwartier. Wanneer er obstakels op ons pad komen of de bevestiging is niet standaard kan de opbouwtijd oplopen tot 4 a 5 uur. Het afbreken duurt dan ongeveer een uur.

Materiaal

Flextent-huren werkt uitsluitend met de beste materialen. Zo zijn onze palen van hoogwaardig aluminium en hebben wij voor meer sfeer en uitstraling ook kastanjehouten palen in ons assortiment. De bevestigingsogen, karabijnhaken en harpsluitingen zijn  van RVS. Wij gebruiken mooie zwarte nylon scheerlijnen met houten spanners, dit geeft de tent een nog luxere uitstraling.

voorbeeld

materiaal stretchtentmateriaal flextentmateriaal nomadententmateriaal bedoeïenentent

© 2015 - 2023 Flextent huren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel