Catering

Wij werken nauw samen met een gerenomeerd cateringbedrijf om voor uw evenement of feest een alles-in-één oplossing te bieden.

Samen eten is samen genieten!

Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening en dranken. Een compleet huwelijksfeest, een bedrijfsfeest of een evenement kunnen zij ook voor u verzorgen.

Van 10 tot 1000 personen, HiP Catering is uw partner!

Een catering samen met een Flextent zorgt voor one-stop-shopping. U doet zaken met slechts één partij voor uw hele evenement, HiP huurt de flextent voor u in bij Kamale tentenverhuur.

Wel zo efficient... één contactpersoon (eventmanager) voor uw complete feest of evenement, een zorgeloos gevoel!

 

                                                   

© 2015 - 2024 Flextent huren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel