Informatie

 

Transportkosten 

Wij leveren onze tenten in de hele Benelux voor € 0,50 per gereden kilometer en in de rest van Europa op aanvraag.

Dit komt neer op 4 maal de afstand tussen ons loodsadres aan de Hoofdweg 348 te Capelle aan den IJssel (2928 LC) en de locatie waar de tent opgebouwd moet worden. Heen-en-terug voor de opbouw en heen-en-terug voor het afbreken. Dit komt dus neer op € 2,- voor een enkele afstand.

Meer informatie over transportkosten ►

 


Op- en afbouw

De kosten voor op- en afbouw is bij de prijs inbegrepen.

De voorwaarden hiervoor is echter dat wij met onze bus tot maximaal 50 meter van de op te bouwen locatie kunnen komen en er geen obstakels zoals trappen, drempels e.d. aanwezig zijn. Ook dient het terrein dan minimaal 4 meter breeder en 4 meter langer te zijn dan de tent welke u besteld heeft en er ook geen niveauverhogingen, bomen, struiken e.d. binnen de afmetingen van de tent te bevinden.

Meer informatie over op- en afbouw ►​

 


Ondervloer

Wilt u een ondervloer bij uw tent?

Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. De prijs voor de ondervloer is inclusief transport, op- en afbouw en kunt in de webshop selecteren. De prijzen van de ondervloer is echter gebaseerd op een vlak terrein. Indien hoogteverschillen moet overbrugd worden of de ondergrond extreem nat, modderig of ruig is, zal onze ondervloer niet geschikt zijn.

Op zoek naar een mooie en degelijke vloer voor uw partytent? Onze vloeren zijn perfect!

Een uniek systeem van aan elkaar geklikte vloertegeltjes zorgen ervoor dat onze vloeren snel en efficiënt zijn te plaatsen en kleine oneffenheden worden opgelost.

Meer informatie over onze ondervloer ►

 


Verlichting

De flextent komt het beste tot zijn recht als hij van onderen wordt aangelicht met gekleurde led verlichting. Het maakt het geheel nog sprookjesachtiger. Buiten de tent kunnen de scheerlijnen aangekleed worden met priklampen en het feest kan beginnen.

Om het u makkelijk te maken bieden wij een verlichtingoplossing voor uw feest op maat aan voor een vaste prijs.

Meer informatie over verlichting ►

 


Betalen

Betalen kan op drie manieren

  • door bankoverschrijving op onze bankrekening onder vermelding van het factuurnummer
  • door middel van een IDEAL betaling
  • contant voor plaatsing bij de opbouwers

Indien u via IDEAL betaald is een deelbetaling niet mogelijk, er zal dan het hele bedrag worden verrekend.

Meer informatie over betalen ►

 


Verzekering

De belangrijkste vraag over tentenverhuur verzekeringen is:  “Valt de tent onder uw verzekering?”.

Kamale als tentenverhuurder heeft in de algemene voorwaarden opgenomen dat u verplicht bent de tent verzekerd te hebben tijdens de huurperiode. U bent vanaf de oplevering tot aan de start van de afbouw verantwoordelijk over de gebouwde tent.

Let daarom goed op tijdens de oplevering en meldt eventuele gebreken of schades direct! Zodat u achteraf niet op deze gebreken kunt worden aangesproken.

All risk verzekering

Er bestaat geen aparte tentenverzekering daarom biedt Kamale tentenverhuur een all risk verzekering aan zonder eigen risico.

Annuleringsverzekering

Bij onze annuleringsverzekering kunt u voor slechts 5% van de huurprijs van de tent u verzekeren voor het annuleren tot 48 uur voor het opbouwmoment. Voor een annulerings binnen 48 uur tot het opbouwmoment gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden van Kamale tentenverhuur. 

Meer informatie over verzekering ►

 


Annuleren

Opzegging/ontbinding 

De huurovereenkomst kan door verhuurder met onmiddellijke ingang worden opgezegd als huurder enige verplichting uit de overeenkomst niet nakomt.
Huurder kan de overeenkomst beëindigen door schriftelijke opgave aan verhuurder. Hieraan kunnen wel kosten verbonden zijn:

  • Annuleert huurder 15 dagen of langer voor de dag van ter beschikkingstelling, worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.
  • Annuleert huurder tussen 15 en 10 dagen voor de dag van terbeschikkingstelling, bedragen de kosten 25% van de totale factuur.
  • Annuleert huurder 9 dagen of korter voor de dag van ter beschikkingstelling, bedragen de annuleringskosten 50%.

Meer informatie over annuleren ►

© 2015 - 2024 Flextent huren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel